BejelentésHorváth Zoltán, vállal kőműves,burkoló,festőmunkát.Családiházak építését lakások,irodák felújítását.
Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Tel: 06-20-409-7540

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!


Tervezés, kivitelezés :
Horváth Zoltán - Tel.: 06-20/409-7540
Ingatlanközvetítés, értékbecslés:
Pál Zsuzsanna - Tel.: 06-70/ 511-9142
Cylex Silver Díj Térkép és útvonaltervező
E-mail:hopabaubt@gmail.com
Hívjon bizalommal vagy küldje el E-mail-ban nevét, az ingatlan fontosabb adatait, illetve ha építésről vagy felújításról van szó a hozzátartozó fontosabb dokumentumokat, elérhetőségét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.
Ön is úgy érzi, hogy nem tud az elérhető legjobb áron kiszállni régi lakásából, csak mert nem ismeri naprakészen az ingatlanpiac aktuális ármozgásait, mert nem tudja, hol és hogyan érdemes hatékonyan hirdetnie, mert el akarja kerülni a kellemetlen meglepetéseket, vagy csak nem akar foglalkozni a régi lakása értékesítésével?
Segítünk eladni régi lakását.
Több,az Önéhez hasonló élethelyzetben lévő embernek segítenek felkészült szakemberek megtalálni régi lakásukra a lehetséges vevőket. Mit kell tennie, hogy ön is élvezhesse ezeket az előnyöket? Amennyiben budapesti ingatlant kíván eladni, ingatlantanácsadó üzletágunk munkatársai egy díjmentes konzultációval állnak az Ön rendelkezésére, ahol Ön minden kötelezettség nélkül választ kap kérdéseire. A díjmentes konzultáció megrendeléséhez kérjük adja meg adatait!
Küldje el E-mail-ban nevét , az ingatlan fontosabb adatait, elérhetőségeit és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.
Eladó IngatlanokIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!